למקרים דחופים:

סגירת תיק עריקות בת חצי שנה ופטור משירות

סגירת תיק עריקות בת חצי שנה ופטור משירות לעריק עם מצב נפשי קשה ללא מעצר וללא הליכים משפטיים!

מדובר במי שככל הנראה לכתחילה לא התאים לשירות צבאי נוכח נתונים אישיים נמוכים ובעיה נפשית חמורה שלא אובחנה, במהלך השירות מצבו הדרדר אך הוא לא קיבל מענה מגורמי בריאות הנפש הצבאיים. ביקשנו לבדוק את כשירותו לשירות באופן מיידי, במהלך תקופת העריקות. לבקשתנו, הוא נבדק ופוטר מיידית משירות תוך קביעה חמורה של פסיכיאטר צבאי והמלצה אף לביטול הליכים נגדו. עוד לבקשתנו, סגרה הפרקליטות הצבאית את התיק נגדו סגירה מנהלית. כעת, כל שנותר למשפחה הוא לפעול לטיפול בו ושיקומו.

איך מתחילים?

משרדנו מייצג מועמדים לשירות בטחון וכל חייל אשר זקוק לסיוע מול רשויות הצבא, בבקשות לפטור משירות, לטיפול נפשי או רפואי, עררים רפואיים ושאר הליכים צבאיים מנהליים. השותפים במשרד הינם יוצאי פרקליטות צבאית.

מאמרים נוספים

35 ימי מאסר ושחרור לראש השנה לחיילת עריקה

6-9-2018 מדובר בחיילת בעלת קשיים רגשיים והתנהגותיים מילדות, ששרתה כשנה, עברה משבר נפשי וערקה למשך כ- 600 יום. במהלך הכליאה נבדקה לבקשתנו, הותאם לה פרופיל 21 והיא תחוג את החג עם משפחתה, לאחר 35 ימי כליאה בלבד, אחרי שניצחנו בטיעון פתוח!

להמשך קריאה »

ערעור על פרופיל נפשי 21 התקבל והחייל חזר לשירות

עניינו של חייל חרדי אשר פוטר בפרופיל 21 בניגוד לרצונו וביקש לחזור לשירות. מדובר במי שבעקבות גיוסו נותק הקשר עם משפחתו והוא נודה ממנה, על רקע התנגדות לגיוס. החייל שרת כשנתיים, ובעקבות אירוע של מצוקה נפשית, ולמרות שלא רצה, קבע קב”ן כי יש לפטרו משירות

להמשך קריאה »