למקרים דחופים:

ביטול כתב אישום בגין עריקות נגד חיילת – שוחררה לאחר יומיים

הפרקליטות נעתרה לבקשת ביטול שהוגשה על ידי משרדנו וביטלה כתב אישום נגד החיילת , שערקה משירות למשך חודשיים בעקבות מצב רפואי קשה ואי קבלת טיפול רפואי הולם.

החיילת שוחררה לאחר מעצר של יומיים בלבד, כתב האישום נגדה בוטל ללא כל רישום פלילי, והיא בילתה את החגים בחיק משפחתה- סיפורה של חיילת שמצבה הרפואי הקשה המוכר לגורמי הרפואה הצבאית לא זכה למענה הולם וטיפול, ומתוך ייאוש היא ברחה משירות למשך חודשיים. בעקבות ייצוג משרדנו, פניות לנקח״ל, גורמי רפואה ואף גורמי ייעוץ משפטי, בוטל כתב האישום, לחיילת נקבעו תורים מהירים לבדיקות רפואיות, ועניינה מצוי בטיפול ובמעקב כלל הגורמים הרלוונטיים בצבא.

איך מתחילים?

משרדנו מייצג מועמדים לשירות בטחון וכל חייל אשר זקוק לסיוע מול רשויות הצבא, בבקשות לפטור משירות, לטיפול נפשי או רפואי, עררים רפואיים ושאר הליכים צבאיים מנהליים. השותפים במשרד הינם יוצאי פרקליטות צבאית.

מאמרים נוספים

4 וחצי שנות עריקות – 42 יום בפועל

4 וחצי שנות עריקות – 42 יום בפועל בלבד (כמניין ימי מעצרה) הנאשמת הועמדה לדין בגין העדר מן השירות שלא ברשות לתקופה של 4.5 שנים.  ברגיל, היעדרות לתקופה כזו מובילה לעונשי מאסר חמורים ואפילו לבקשת הפרקליטות להרכב. ברם, הצגנו את נסיבותיה האישיות של הנאשמת, ונלחמנו עבורה

להמשך קריאה »

עריקה שנה וחצי – עונש 18 ימי כליאה ופטור משירות

היא גדלה בבית הרוס, וביצעה כמה מהלכים שגויים.היא הידרדרה והקושי היה גדול מהיכולת לשאת אותו.היא נשברה וברחה מהצבא, כי זה מה שיכלה.בכלא נבדקה וטופלה, אובחנה כבלתי כשירה.היא כבר בבית, תוך התחשבות של גורמי אכיפת החוק. בכל בעיה בעניין צבאי התקשרו 077-9970461

להמשך קריאה »

עריק שמעמדו הוסדר בפטור וסגירת תיק עריקות ללא מעצר

עניינו של מי שמצבו הנפשי לא אפשר לו להתגייס, אך עניינו לא נבחן. הוא השתמט ובהמשך ערק מהבקו״ם למשך למעלה משנה. לבקשתנו, בדקו רשויות הצבא את מצבו במהלך העריקות וללא מעצר, הוא נמצא בלתי כשיר לשירות ותיקו נסגר לבקשתנו ע״י הפרקליטות הצבאית.

להמשך קריאה »